Fasole de unt cu varză și ouă

Fasole de unt cu varză și ouă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fasolea de unt cu Kale și ouă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 497 calorii, 19g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,02 USD pe porție. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 270 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de crenguțe de cimbru, carne de porc sărată, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este remarcabil. Încercați Kale și ouă, Ouă Și Varză, și Orz de tigaie cu varză și ouă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Acoperiți fasolea cu 2 litri de apă rece și adăugați 2 linguri de sare. Se amestecă o dată pentru a se combina, apoi se lasă deoparte la temperatura camerei timp de cel puțin 8 ore și până la 18 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2
Scurgeți și clătiți fasolea și adăugați-o într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Adăugați sare de porc (Vezi nota), bulion de pui, frunze de dafin, cimbru, ceapă, morcov și țelină. Aduceți la fierbere la foc mare, reduceți la foc mic și gătiți până când fasolea este complet fragedă, aproximativ 1 oră, completând cu apă, după cum este necesar (fasolea ar trebui să treacă doar prin suprafața superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Sare De PorcSare De Porc
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Aruncați frunzele de dafin, crenguțele de cimbru, ceapa, morcovul și țelina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Scoateți carnea de porc și aruncați-o dacă doriți sau tăiați-o și adăugați-o înapoi în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Adăugați roșiile și varza în oală, aduceți la foc mic și gătiți, amestecând ușor ocazional cu o lingură de lemn până se îngroașă și se toacă, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
KaleKale
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Condimentează după gust cu sare și piper și servește, topping cu ouă fierte tari și un strop de ulei de măsline extravirgin. Fasolea poate fi păstrată într-un recipient etanș la frigider până la 5 zile și se va îmbunătăți cu timpul. Reîncălziți prin microunde sau amestecați ușor la foc mediu, adăugând lichid după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Turte De VițelTurte De Vițel
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
DificultateExpert
Gata În24 hrs
Porții4
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista