Fasole cu usturoi

Fasolea cu usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 68 calorii. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. 54 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, ulei de măsline, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Sfoară De Usturoi / Fasole Verde, Cina în seara asta: fasole cu roșii, măsline și usturoi, și Ardei umpluți cu fasole plus o garnitură de conopidă și fasole verde cu sos de lămâie-unt-usturoi.
Instrucțiuni
Albiți fasolea într-o oală mare cu apă sărată clocotită timp de doar 1 1/2 minute.
Scurgeți imediat și scufundați într-un castron mare cu apă cu gheață pentru a opri gătitul. Când sunt reci, se scurg și se lasă deoparte.
Încălziți untul și uleiul de măsline într-o tigaie foarte mare la foc mediu și gătiți usturoiul timp de 1 până la 2 minute, aruncând ocazional, până se rumenesc ușor.
Adăugați fasolea, presărați sare și piper și aruncați împreună. Reîncălziți fasolea și serviți.