Fasole și orez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea și orezul. Această rețetă face 8 porții cu 117 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Dacă aveți sare condimentată, sare, orez și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Rețetă De Fasole Și Orez, Kielbasan și fasole, și Fasole Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; se scurge. Se amestecă fasolea, roșiile și condimentele. Acoperiți și fierbeți timp de 5 minute.
Adăugați orez; acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute sau până se încălzește. Aruncați frunza de dafin înainte de servire.