Farfalle cu pui, sparanghel și pancetta
Rețeta Farfalle cu pui, sparanghel și pancetta se poate face în aproximativ 40 de minute. Acest fel principal are 1065 calorii, 41G de proteine, și 54g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 4,13 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 44 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți farfalle, parmezan, pancetta și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este grozav. Încercați Mazăre, Pancetta și Farfalle de lămâie, Farfalle cu Pancetta, nuci de pin și salvie, și Farfalle cu varză Savoy, Pancettan și Mozzarella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați sparanghelul și tăiați-l în lungimi scurte pe diagonală păstrați vârfurile separate. (Dacă doriți, curățați tulpinile pentru a da o culoare mai vibrantă atunci când sunt gătite.) Gatiti tulpinile in apa clocotita sarata aproximativ 4 minute, apoi adaugati varfurile si gatiti inca 1 minut.
Scurgeți și reîmprospătați sub apă curentă rece.
Cojiți lămâile cu un cuțit zimțat, îndepărtați toată miezul alb, apoi tăiați-l în segmente tăind fiecare parte a bucăților de membrană. Acum tăiați segmentele în bucăți mici (scoateți orice sâmburi) și puneți-le într-un castron cu orice suc. Grătiți pancetta timp de 3-4 minute până când este crocantă, urmăriți-o, deoarece se poate arde ușor.
Între timp gătiți pastele în multă apă clocotită bine sărată până la al dente.În timp ce se gătește, puneți untul și jumătate de smântână într-o tigaie mare și lăsați-le să buleze împreună la foc mic timp de 2-3 minute până se îngroașă ușor. Sfat în segmentele de lămâie și suc, puiul, sparanghelul și câțiva vârfuri de sare. Opriți căldura.
Scurgeți pastele și adăugați-le în conținutul tigaiei împreună cu restul de cremă. Aruncați bine, adăugând piper negru și nucșoară după gust și parmezanul ras. Aruncați din nou, acoperiți cu pancetta și serviți imediat.