Farfalle cu Mascarpone, sparanghel și alune
Farfalle cu Mascarpone, sparanghel și alune ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.79 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1087 calorii, 42G de proteine, și 59G de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână sparanghel subțire, farfalle, alune și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma alunele, puteți urma acest fel principal cu Strudel De Prune Cu Alune ca desert. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Farfalle cu fasole Fava, ciuperci Morel și Mascarpone, Brownies mascarpone învârtite cu alune, și Paste cu anghinare pentru copii, Mascarpone și alune.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la foaia de copt cu ramă de 450 cm. F. Line cu folie de aluminiu.
Așezați sparanghelul pe foaia pregătită.
Stropiți cu ulei de măsline și presărați sare și piper. Aruncați pentru a acoperi; răspândit într-un singur strat. Prăjiți până când sparanghelul este fraged, aproximativ 10 minute. (Poate fi pregătit cu 2 ore înainte; lăsați să stea la temperatura camerei.)
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand sunt fragede, dar inca Ferme de muscat, amestecand ocazional.
Scurgeți, rezervând 1 cană de apă de gătit pentru paste. Întoarceți pastele în oală. Se amestecă mascarpone, parmezan ras și sparanghel. Aruncați la foc mediu-mic până când pastele sunt acoperite cu sos și amestecul este încălzit, adăugând apă rezervată pentru paste cu 1/4 cană dacă este uscată, aproximativ 3 minute.
Paste Mound în castron mare de servire de mică adâncime.
Presărați alune, arpagic și așchii de parmezan.
* Cremă de brânză italiană; poate fi găsit la piețele italiene și la unele supermarketuri.