Farfalle cu dovlecei, dovlecei și brânză Pecorino
Farfalle cu dovlecei, dovlecei de nucă și brânză Pecorino ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 7 și costă 82 cenți pe porție. O porție conține 387 calorii, 12g de proteine, și 11g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați oregano, dovlecei de nucă, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, care este minunat. Rețete similare includ Farfalle cu dovleac, Paste Farfalle Cu Ciuperci De Dovleac, și Risotto De Dovleac Cu Pancettan Și Pecorino.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Într-o tigaie mare, sotati usturoiul si oregano in ulei de masline timp de 1-2 minute.
Se adaugă dovlecelul și se sotează timp de 8-10 minute.
Se adaugă dovlecelul și se sotează 2 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Gatiti pastele cu 1 minut sub timpul de gatit necesar si rezervati 1 cana de lichid de gatit.
Adăugați 1 cană de lichid de gătit în sos și aduceți la foc mic.
Adăugați pastele fierte în sos și gătiți timp de 1 minut. Sosul trebuie să devină cremos.
Se ia de pe foc și se aruncă cu brânză.