Farfalle și caserola de ton
Farfalle și caserola de ton ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 750 calorii, 37g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați sosul alfredo cumpărat, tonul, coaja de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Farfalle și caserola de ton, Tunan și Farfalle Puttanesca, și Salată De Ton Farfalle.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Scurgeți tonul; ulei de rezervă.
Se amestecă pesmetul și parmezanul într-un castron mic.
Se amestecă în 4 linguri ulei rezervat din ton.
Gatiti pastele in oala cu apa sarata clocotita pana cand sunt fragede, dar inca Ferme de muscat, amestecand ocazional.
Transferați pastele într-un castron mare.
Se amestecă ingredientele rămase.
Transferați amestecul de paste într-un vas de copt oval de 3 litri.
Se presară cu amestec de firimituri.
Coaceți până când pastele sunt fierbinți și toppingul este maro auriu, aproximativ 25 de minute.