Fajitas de vită la grătar

Fajitas de vită la grătar
Rețeta Fajitas de vită la grătar vă poate satisface pofta mexicană în aproximativ 25 de minute. Acest fel principal are 382 de calorii, 25 g de proteine și 17 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4. Pentru 1,36 USD per porție, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru The Fourth Of July. Un amestec de ardei gras, tortilla de făină, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 76%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt fajitas de vită la grătar, rețetă de fajitas de vită și ardei la grătar și rețetă de fajitas de vită și ardei la grătar.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, căleți ardeiul roșu și ceapa în 1 lingură de ulei până devin crocante; îndepărtați și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
În aceeași tigaie, căliți friptura, condimentele italiene, sare și piper în uleiul rămas timp de 2-4 minute sau până când carnea ajunge la starea dorită. Întoarceți legumele în tigaie; căldură prin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Întindeți 1 lingură de cremă de brânză decentrat pe fiecare tortilla; acoperiți cu amestec de carne de vită. Îndoiți părțile laterale și rulați. Gatiti pe un aparat de panini sau gratar de interior timp de 3-4 minute sau pana cand tortilla se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Panini PressPanini Press
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Fajitas poate fi combinat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosé. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Rozul spumant este și o combinație sigură. Argyle Reserve Pinot Noir cu un rating de 4,3 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Argyle Reserve Pinot Noir
Argyle Reserve Pinot Noir
Valea Willamette este cel mai bine cunoscută pentru bogatul lor Pinot Noir și acesta este unul dintre cele mai mari și mai bogate din Argyle! Ia culoarea și parfumul unui trandafir de Guinee, adaugă arome de fructe de cireșe negre și boabe de marion cu arome de condimente de pământ turnat și cacao închisă și abia începi să te apropii de complexitatea acestui vin. „Coapt și generos, cu nuanțe distincte de violetă și petale de trandafir la aromele de cireșe și condimente, persistente cu textură fină. Are nevoie de timp pentru a se instala. Douăzeci la sută din vin va fi îmbuteliat sub capac cu filet. Vinul îmbuteliat sub capac cu filet a obținut un scor 92. puncte. Cel mai bun din 2007 până în 2012."-Wine Spectator
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista