Fajitas de vită este un fără lactate felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 926 calorii, 44G de proteine, și 58G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.97 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți la îndemână friptură de flanc de vită, ulei vegetal, salsa și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Fajitas De Vită, Fajitas De Vită, și Fajitas De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, combinați uleiul, sucul de lămâie, usturoiul, coaja de lămâie, pudra de chili și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pere Bartlett Sau D'Anjou
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Așezați jumătate într-o pungă de plastic resigilabilă; acoperiți și refrigerați marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
3
Adăugați carne în pungă. Sigilați și întoarceți la strat; la frigider timp de 4-8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
4
Scurgeți și aruncați marinada. Într-o tigaie, încălziți marinada rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați carne și ceapă verde. Gatiti si amestecati pana cand carnea ajunge la coacerea dorita. Folosind o lingură cu fante, așezați aproximativ 1/2 cană de amestec de carne în centrul fiecărei tortilla. Se acoperă cu salsa, dacă se dorește. Îndoiți părțile peste amestecul de carne.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.