Rețeta de Fajitas cu vită marinată și piper vă poate satisface pofta mexicană în aproximativ 45 de minute . Această rețetă are 8 porții și costă 2,54 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25 g de proteine , 9 g de grăsimi și un total de 296 de calorii . Este perfectă pentru Ziua Îndrăgostiților . Această rețetă este apreciată de 159 de gurmanzi și bucătari. Vă este oferită de Taste of Home. Funcționează bine ca un fel principal la un preț accesibil. Dacă aveți la îndemână pudră de chili, friptură de vită, tortilla și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Ținând cont de toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 95% , ceea ce este super. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fajitas cu vită marinată , friptură de vită marinată și friptură de vită cu lămâie și piper .
Instrucțiuni
1
Într-un bol mic, amestecați primele șapte ingrediente până se omogenizează. Împărțiți marinada în două pungi mari de plastic resigilabile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Dulce, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați ardeii și ceapa într-o pungă; sigilați punga și întoarceți ușor pentru a o acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Tăiați fripturile de vită în jumătate și adăugați-le în a doua pungă; sigilați punga și întoarceți-o pentru a o acoperi. Refrigerati legumele și carnea de vită timp de 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Scurgeți legumele și carnea de vită, aruncând marinada. Gătiți ceapa și cartofii poblano, acoperiți, la foc mediu, 4-6 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie. Gătiți jalapeño 2-3 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie crocant. Gătiți fripturile, acoperite, la foc mediu, 4-6 minute pe fiecare parte sau până când carnea atinge gradul de copt dorit (pentru mediu-rare, un termometru ar trebui să arate 145°; mediu, 160°; bine făcut, 170°).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Lăsați fripturile să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
6
Tăiați ardeii în fâșii; tocați grosier ceapa. Tăiați fripturile în felii subțiri, în sens invers fibrelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Serviți legumele și carnea de vită pe tortilla; adăugați deasupra brânză.