Faimoasa Caserola De Broccoli
Faimoasa caserolă de Broccoli ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 32 de porții cu 113 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de vermicelli de orez cu aromă de pui, broccoli, cremă de supă de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Faimoasa salată de Broccoli a lui Jackie, Aproape Faimoasa Supă De Broccoli-Cheddar, și Faimoasa salată de Broccoli a lui Doug pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti si scurgeti broccoli; așezați într-un aragaz lent.
Adăugați supă și brânză; se amestecă bine. Se amestecă amestecul preparat de vermicelli de orez. Acoperiți și gătiți la setare scăzută timp de 3 până la 4 ore, până când sunt fierbinți și bulbucați.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon