Fără Drojdie Stollen

Fără Drojdie Stollen
Rețeta fără drojdie Stollen este gata în aproximativ 1 oră și 10 minute și este cu siguranță un spectaculos vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. O porție conține 383 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 58 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână praf de copt, sare, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fără Drojdie Stollen, naan fără drojdie, cum se face naan fără drojdie pe aragaz, și Stollen pentru rețete similare.

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Dornfelder și Riesling sunt alegeri excelente pentru limba germană. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red cu un rating de 3, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista