Făină De Ovăz Cu Alune De Arțar

Făină De Ovăz Cu Alune De Arțar
Fulgi de ovăz de arțar-alune ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 379 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, apă, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Plăcintă Cu Alune De Arțar, Shake De Arțar-Alune, și Pâine Cu Alune De Dovleac-Arțar.

Instrucțiuni

1
Aduceți laptele și 1 1/2 căni de apă la fiert într-o cratiță la foc mediu-mare, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Înveliți un aragaz electric lent de 3 1/2 litru cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
3
Puneți amestecul de lapte fierbinte, mărul și următoarele 5 ingrediente (prin sare) în aragaz lent; se amestecă bine. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 7 ore sau până când ovăzul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
LapteLapte
OvăzOvăz
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
4
Lingurați fulgi de ovăz în boluri; se acoperă cu sirop de arțar și alune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
AluneAlune
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista