Fulgi de ovăz de arțar-alune ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 379 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, apă, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Plăcintă Cu Alune De Arțar, Shake De Arțar-Alune, și Pâine Cu Alune De Dovleac-Arțar.
Instrucțiuni
1
Aduceți laptele și 1 1/2 căni de apă la fiert într-o cratiță la foc mediu-mare, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Înveliți un aragaz electric lent de 3 1/2 litru cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
3
Puneți amestecul de lapte fierbinte, mărul și următoarele 5 ingrediente (prin sare) în aragaz lent; se amestecă bine. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 7 ore sau până când ovăzul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Lapte
Ovăz
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
4
Lingurați fulgi de ovăz în boluri; se acoperă cu sirop de arțar și alune.