Făină de ovăz cu afine și piersici la cuptor
Dacă aveți aproximativ 55 de minute de petrecut în bucătărie, fulgii de ovăz cu afine și piersici la cuptor ar putea fi o rețetă extraordinară fără gluten și lacto ovo vegetariană de încercat. Pentru 1,04 USD per porție , primești un mic dejun care servește 9. O porție conține 370 de calorii , 15 g de proteine și 12 g de grăsimi . Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână albușuri, afine, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu un scor de lingură de 47% , acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt fulgi de ovăz la cuptor cu afine și piersici , fulgi de ovăz la cuptor cu afine și piersici și afine .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați ovăzul, zahărul brun, praful de copt și sarea.
Batem albusurile, oul, laptele, uleiul si vanilia; se adauga la ingredientele uscate si se amesteca pana se omogenizeaza.
Se lasa sa stea 5 minute. Se amestecă piersici și afine.
Transferați la un 11-in. x 7 inchi. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 35-40 de minute sau până când blatul se rumenește ușor și un termometru arată 160°.
Serviți cu lapte suplimentar, dacă doriți.