Fâșii De Pește Prăjite Crocante, Dovlecei Și Cartofi
Crisp Fried Fish Strips, Squash și cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 1 și costă $18.85 pe portie. O porție conține 3006 calorii, 191g de proteine, și 118g de grăsime. Un amestec de ulei vegetal, file de pește, pește și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Recipezaar. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Suc De Vară Prăjit Cu Busuioc De Lămâie Cu Usturoi Crocant, Crisp Fulgi De Ovăz-Benzi De Fructe, și Pește prăjit cu cartofi.
Instrucțiuni
1
Tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime; semințe și tăiați transversal în felii groase de jumătate de inch.Frecați cartofii și tăiați lung în sferturi.Aruncați dovleceii și cartofii într-un castron cu ulei, condimente italiene, sare și piper până când sunt bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Cuțit De Toaletă
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Așezați pe Folie mare căptușită, foaie de copt cu ramă pulverizată cu legume.coaceți la cuptorul de 218° grade timp de 30 de minute, rotind o dată.Între timp, într-un vas superficial, combinați fulgi de porumb, brânză, sare și piper. Se usucă peștele cu un prosop de hârtie și se taie în fâșii de mărimea degetelor. Aruncați fâșiile de pește cu ulei, înmuiați-le în amestecul de fulgi de porumb, întorcându-vă pentru a acoperi bine.După 30 de minute împingeți legumele deoparte pe foaia de copt, aranjați peștele pe cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Fulgi De Porumb
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Bomboane De Caracatiță Brite
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Coaceți, întorcând peștele o dată, timp de 10 minute sau până când legumele sunt fragede și peștele este opac și fulgi ușor atunci când este testat cu furculița, serviți cu roșii.Variație: folosiți piept de pui fără piele în loc de pește. Sau subsitute Cajun condimente pentru condimente italiene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.