Etichetă: Zuppa di Farro

Etichetă: Zuppa di Farro
Rețeta serios italiană: Zuppa di Farro este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 226 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă de la Serious Eats are 38 de fani. Dacă aveți la îndemână roșii prune, ulei de măsline, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Zuppa di Farro (supă italiană Farro), Zuppa Toscana: supa italiană este pe, și Supă De Cârnați Italieni Zuppa Toscanan.

Instrucțiuni

1
Așezați farro într-un castron mare și acoperiți-l cu un litru de apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarroFarro
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați farro să se înmoaie timp de două ore, apoi scurgeți-l, aruncând apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarroFarro
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Încălziți uleiul într-o oală mare și adăugați cățelul de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Lasă usturoiul să sfârâie și gătește în ulei până începe să se rumenească, apoi scoate-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați ceapa tăiată cubulețe și pancetta în ulei, amestecând-o bine. Se condimentează acest amestec cu un vârf de sare și se amestecă, se fierbe la foc mic până când ceapa și pancetta se înmoaie și se transformă translucide la margini. Se amestecă ierburile și se fierbe încă un minut. Nu lăsați amestecul să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați roșiile în oală și amestecați, apoi adăugați farro, 4 căni de bulion și 1 cană de apă. Aduceți amestecul la foc mic, apoi acoperiți supa și reduceți focul. Fierbeți supa acoperită timp de 45 de minute, amestecând la fiecare 10 până la 15 minute. Pe măsură ce umezeala se absoarbe, adăugați mai mult stoc în oală, cam o ceașcă la un moment dat, menținând boabele libere și suspendate în lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
FarroFarro
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Când farro este fraged, supa este gata. Lăsați-l să se răcească aproximativ 30 de minute în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarroFarro
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Scoateți aproximativ 2 căni de supă într-un recipient pentru blender și curățați-l neted. Se amestecă amestecul de piure în supă și se adaugă mai mult stoc, dacă este necesar. Supa nu trebuie să fie groasă sau lipicioasă, ci liberă și lichidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Puneți supa la foc înainte de servire; garnisiți cu pătrunjel, un dribling de ulei de măsline și o grătar de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
10
Sfaturi pentru resturi: păstrați supa suplimentară timp de până la trei zile. Supa va continua să absoarbă umezeala pe măsură ce stă, așa că poate fi necesar să o subțiați până la consistența adecvată cu apă sau stoc suplimentar înainte de reîncălzire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista