Espresso Brownies
Espresso negrese ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Acest desert are 135 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. Dacă aveți la îndemână amestec de brownie, unt, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 40 ar spune că a lovit la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Negrese espresso mexicane cu glazură de ciocolată Espresso, Espresso brownies cu glazură espresso, și Espresso Brownies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Pulverizați o tigaie de 9 x 13 inci cu spray antiaderent.
Bateți 1/3 cană de apă, ulei, ouă și 2 linguri de pulbere espresso într-un bol mare pentru a amesteca.
Adăugați amestecul de brownie. Se amestecă până se amestecă bine. Se amestecă chipsurile de ciocolată.
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centrul brânzeturilor iese cu câteva firimituri umede atașate, aproximativ 35 de minute. Se răcește complet.
Între timp, dizolvați restul de 2 lingurițe de pulbere de espresso în restul de 2 linguri de apă într-un bol mediu.
Adăugați zahărul pudră și untul și amestecați până se omogenizează.
Se toarnă glazura peste brownies. La frigider până când glazura este setată.
Tăiați în bucăți de mărimea mușcăturii. Aranjați brownies pe un platou și serviți.