Escarole-Pizza Umplute

Pizza umplută cu Escarole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.31 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 46G de grăsime, și un total de 769 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână aluat de pizza, fontină, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma aluatul de pizza, puteți urma acest fel principal cu Pizza De Desert La Grătar ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Plăcintă cu Pizza umplută cu Escarole, Pizzan Escarole (Escarole Pie - Italiană), și Escarole Pizza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția cea mai de jos și preîncălziți cuptorul la 500 F. tigaie cu tort ușor cu ulei.
Gatiti escarola intr - o oala de 6 pana la 8 litri cu apa sarata clocotita, neacoperita, pana se inmoaie, 5 pana la 10 minute.
Se scurge într-o strecurătoare, apoi se scufundă strecurătoare într-un castron mare de apă cu gheață pentru a opri de gătit.
Scurgeți din nou și apăsați ușor pentru a îndepărta excesul de apă.
Transferați escarola pe un prosop mare de bucătărie, apoi adunați colțurile și răsuciți bine pentru a stoarce cât mai mult lichid posibil.
Tăiați o treime din aluat (păstrați aluatul rămas acoperit cu folie de plastic) și bateți-l în tigaie, acoperind fundul.
Periați cu 1 lingură de ulei și înțepați peste tot cu o furculiță.
Coaceți până devin aurii, 8 până la 10 minute.
Lăsați crusta să stea în tigaie pe un raft.
Între timp, încălziți 1/4 cană de ulei într-o tigaie grea de 12 inci, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati usturoiul, amestecând ocazional, până devine auriu, aproximativ 30 de secunde.
Se adauga escarola, 1/4 lingurita sare, si 1/4 lingurita piper si saut, amestecand, pana cand escarola este acoperita cu ulei, aproximativ 4 minute.
Se transferă într-un castron mare de mică adâncime pentru a se răci ușor, aproximativ 15 minute, apoi se amestecă brânza.
Răspândiți umplutura de escarole peste crustă în tigaie, lăsând o margine de 1/4 inch în jurul marginii.
Întindeți aluatul rămas într-o rundă de 10 inci (pe o placă ușor făinată dacă se lipeste).
Se transferă la tigaie, care acoperă de umplere și tucking margine sub crusta de jos pentru a forma un top plat și complet anexați de umplere (aluat stretch, dacă este necesar). Apăsați marginile pentru a sigila.
Periați blatul cu uleiul de lingură rămas și coaceți până se rumenesc, 15 până la 20 de minute.
Rulați un cuțit subțire ascuțit în jurul marginii tigaiei. Inversați un raft peste tigaie și, purtând mănuși de cuptor și ținând tigaia și raftul ferm împreună, întoarceți pizza pe raft. Întoarceți pizza cu partea dreaptă în sus și răciți cu 15 minute înainte de servire. Glisați pizza pe o tăietură și tăiați-o în pene.
* Dacă nu găsiți Fontina italiană, înlocuiți mozzarella de supermarket (nu proaspătă).* Escarola poate fi spălată, uscată și tăiată cu 1 zi înainte și răcită în pungi de plastic sigilate căptușite cu prosoape de hârtie umezite.