Eroii cârnaților de pui

Eroii cârnaților de pui
„Eroii cârnaților de pui” ar putea fi exact felul principal pe care îl căutați. O porție conține 557 de calorii , 22 g de proteine și 33 g de grăsimi . Pentru 1,89 USD per porție , această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă are 8 porții. Mergeți la magazin și cumpărați piper, pătrunjel cu frunze plate, pâine și alte câteva lucruri pentru a o pregăti astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a fost perfectă. Vă este oferită de Allrecipes. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Cu un scor de 57% , acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cavatelli cu cârnați de pui și varză kale , supă cu cârnați de pui, fasole albă și varză și supă de varză kale și cartofi dulci copți cu cârnați de pui .

Instrucțiuni

1
Într-un bol, amestecați puiul tocat, parmezanul, pesmetul, roșiile uscate la soare, pătrunjelul, semințele de fenicul, piperul și 3/4 linguriță de sare. Formați 8 bucăți de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Rozmarin Tocat Mărunt, 4 Până La 5 CrenguțeRozmarin Tocat Mărunt, 4 Până La 5 Crenguțe
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie și gătiți cârnații timp de 10 minute sau până când puiul nu mai este roz și sucul curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați Link-uriCârnați Link-uri
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Într-o tigaie separată, încălziți lingura de ulei de măsline rămasă la foc mediu și sotați ceapa și usturoiul timp de aproximativ 5 minute, până se înmoaie. Adăugați ardeiul gras verde și ardeiul gras roșu. Gătiți și amestecați timp de aproximativ 5 minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Stropiți cu oțet și asezonați cu restul de 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Așezați cârnații pe fundul pâinii, acoperiți cu legume și adăugați un strat de brânză provolone. Formați un sandviș lung, punând la loc partea de sus a pâinii și tăiați-l în felii pentru servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProvoloneProvolone
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista