Ensalada de Repollo con Tomate (salată de varză și roșii)
Ensalada de Repollo con Tomate (salată de varză și roșii) este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 69 de cenți pe porție. O porție conține 52 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. 123 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți roșii, zahăr, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Ensalada de Repollo (salată de varză), Ensalada De Repollo (Salată De Varză), și Ensalada de Repollo Morado y Manzana (salată de varză mov și mere).
Instrucțiuni
Pentru a face pansamentul, într-un castron mic, amestecați oțetul, sucul de lămâie, zahărul, sarea și piperul. Gustați și reglați seasonings.In un castron mare, combinați varza, ceapa, cilantrul și roșiile. Aruncați bine pentru a distribui ingredientele uniform.
Adăugați pansamentul și amestecați bine.Acoperiți și refrigerați timp de aproximativ 2 ore pentru a lăsa aromele să se dezvolte.