Enchilade
Dacă aveți la dispoziție aproximativ 55 de minute pentru a petrece în bucătărie, Enchiladas ar putea fi o rețetă excelentă fără gluten de încercat. O porție conține 464 de calorii , 38 g de proteine și 20 g de grăsimi . Pentru 2,57 USD per porție , această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pentru 6 persoane. Funcționează bine ca fel principal mexican. Un amestec de condimente pentru taco, ceapă verde, iaurt și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. O persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este oferită de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 56% , ceea ce este solid. Rețete similare includ Enchiladas Verdes (Enchiladas verzi) , Enchiladas autentice cu pui și „Enchiladas” din clătite Poblano, inspirate din franceză .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-o tigaie mare, la foc mediu, gătiți carnea tocată de vită, ceapa verde și ardeiul jalapeño până când carnea se rumenește uniform. Adăugați apa și condimentele pentru tacos. Fierbeți la foc mic până când apa se evaporă.
Într-un bol mediu, amestecați iaurtul, supa condensată și brânza.
Împărțiți amestecul de carne în mod egal între tortille.
Puneți câteva linguri de amestec de brânză peste carne și rulați.
Așezați într-o tavă de copt de 18x28 cm. Repetați pentru fiecare tortilla. Turnați amestecul de brânză rămas peste tortilla.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 30 de minute.