Enchiladas pentru brunch ar putea fi exact rețeta fără gluten pe care o căutați. Această rețetă are 8 porții și costă 71 de cenți per porție. Acest aperitiv are 313 calorii , 13 g de proteine și 12 g de grăsimi per porție. Este o rețetă ieftină pentru fanii mâncării mexicane. Dacă aveți la îndemână sos taco ușor, tortilla de porumb, tortilla de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost excelentă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Vă este oferită de Taste of Home. Una peste alta, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 39% . Acest scor nu este atât de extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Enchiladas Verdes (Enchiladas verzi) , Prăjitură cu lămâie pentru brunch și Burger cu conținut scăzut de carbohidrați pentru brunch .
Instrucțiuni
1
Combinați primele șase ingrediente; puneți 1/2 cană pe centrul fiecărei tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
2
Rulați strâns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Așezați, cu cusătura în jos, într-o tavă de copt unsă, de 33 cm x 23 cm. Presărați deasupra sosul pentru tacos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Taco
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Coaceți, fără capac, la 175°C timp de 15 minute sau până când se încălzește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
Se servește cu smântână, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe