Enchiladas de pui și măsline verzi
Enchiladas de pui și măsline verzi ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 4,12 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 72g de proteine, 79G de grăsime, și un total de 1137 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină de toate scopurile, măsline umplute cu pimiento, oregano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Enchiladas De Pui Verde, Enchiladas De Pui Verde Mediu, și Enchiladas De Pui Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți puiul și bulionul într-o oală mare și grea. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți parțial oala și fierbeți până când puiul este gătit, aproximativ 30 de minute. Pui rece în bulion. Se strecoară bulionul și se scoate grăsimea; bulion de rezervă.
Îndepărtați pielea și oasele de pui; aruncați. Se toacă puiul grosier; se transferă într-un castron mare.
Încălziți 3 linguri de ulei într-o cratiță mare la foc mediu-mic.
Adăugați 1 cană de ceapă, usturoi, oregano, chimen și scorțișoară. Acoperă. Gatiti pana cand ceapa este aproape frageda, amestecand ocazional, aproximativ 10 minute.
Se amestecă în praf de chili și făină; se amestecă 3 minute. Treceți treptat în 4 1/2 cești de bulion. Creșteți căldura la mediu-mare. Se fierbe până se reduce la 3 căni, amestecând ocazional, aproximativ 35 de minute.
Bateți în ciocolată; condimentează cu sare și piper. Mișto.
Încălziți 1 lingură de ulei în tigaie medie la foc mediu.
Adăugați 1 tortilla și gătiți până când este flexibilă, aproximativ 20 de secunde pe fiecare parte.
Transferați pe o foaie de copt căptușită cu prosop de hârtie. Repetați cu tortilele rămase, adăugând ulei după cum este necesar.
Întindeți 1/3 cană de sos în fiecare dintre cele două vase de copt din sticlă de 13 x 9 x 2 inci.
Se amestecă 1 cană de sos în pui. Aranjați 8 tortilla pe suprafața de lucru. Lingură 3 linguri de brânză, 1 lingură de măsline, 1 lingură de ceapă și 1/4 cană de pui peste centrul fiecăruia.
Rulează tortilla. Aranjați cusătura în jos în 1 vas pregătit. Repetați cu tortilele rămase, 1 1/2 căni de brânză, măsline, ceapă și pui. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți sosul și enchiladele separat; rece.)
Preîncălziți cuptorul la 375 F. Top enchiladas cu sosul rămas, apoi presărați cu brânza rămasă. Acoperiți cu folie; coaceți 20 de minute (30 de minute dacă este răcit).
Scoateți folia și coaceți până când bulele de sos, aproximativ 10 minute.
Lăsați să stea 10 minute.