Enchiladas De Legume

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Enchiladas de legume. Pentru $6.79 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 417 calorii, 27G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de brânză monterey jack, ceapă verde, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma fasolea neagră, puteți urma acest fel principal cu Fasole neagră și desert de cartofi dulci ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Încercați Enchiladas De Legume, Enchiladas De Legume, și Enchiladas De Legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până la translucid, aproximativ 4 minute.
Adăugați spanacul și gătiți, amestecând după cum este necesar, până când se ofilesc aproape complet.
Adăugați porumb și gătiți până la fierbinte. Pune deoparte.
Puneți 6 vase de copt rezistente la cuptor* (fiecare aproximativ 12 oz. capacitate) pe o foaie de copt cu margini. Lucrând cu un fel de mâncare la un moment dat, lingură în 2 linguri. sos enchilada. Se acoperă cu 2 sferturi de tortilla, 2 linguri rotunjite. fiecare fasole prăjită și fasole neagră, 1 lingură. brânză și încă 2 sferturi de tortilla, împingând tortilla în jos ușor în timp ce le stratificați peste brânză și fasole. Lingură în 1/3 cană (ambalat) amestec de legume, apoi încă 2 sferturi de tortilla, 3 linguri. sos enchilada și 2 linguri. brânză. Repetați stratificarea cu vasele rămase.
Coaceți enchiladas până la barbotare, brânza este topită, iar tortilele încep să se rumenească pe margini, aproximativ 30 de minute.
Se presară cu ceapă verde.
* Sau de a folosi un 9 - de 13-in. vas de copt, răspândind o treime din sos peste fund; deasupra cu o treime din tortilla, fasolea, o treime din brânză, o treime din tortilla, amestecul de legume, tortilele rămase, sosul rămas și brânza rămasă.