Enchiladas de fasole neagră și brânză cu sos Ranchero
Rețeta Enchiladas de fasole neagră și brânză cu sos Ranchero ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 1 oră și 10 minute. O porție conține 416 calorii, 19g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,73 USD pe porție. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Un amestec de ardei iute ancho, căței de usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Enchiladas de fasole neagră și Kale cu sos Ranchero, Enchiladas de fasole neagră și brânză, și Enchiladas De Fasole Neagră Cu Brânză Chili.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați ardeii iute și 2 căni de apă într-o cratiță; aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc; se lasă să stea 5 minute.
4
Scurgeți ardeii iute într-o strecurătoare peste un castron, rezervând 1 cană de lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bol
5
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Adăugați ceapa; se sotează 1 minut. Reduceți căldura la mediu; adăugați usturoi și sare. Gatiti 5 minute sau pana devin aurii, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
Sare
7
Adăugați bulion și următoarele 3 ingrediente (prin chimen); gatiti 8 minute sau pana se ingroasa, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Chimen
8
Se toarnă amestecul de ceapă într-un blender; adăugați ardei iute și lichid rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Scoateți bucata centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Puneți un prosop curat peste deschidere în capac. Se amestecă până se omogenizează; se amestecă sucul de lămâie și ardeiul roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Ardei Roșu
11
Combinați fasolea, 1 cană de brânză și jumătate de ceapă verde într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Brânză
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
12
Întindeți 1/2 cană de sos în fundul unui vas de copt din sticlă sau ceramică de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Tortilla caldă conform instrucțiunilor pachetului. Lingura 3 linguri amestec de fasole în jos centrul de fiecare tortilla; rulati.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Sos
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
13
Așezați, cu cusătura în jos, în vasul pregătit.
14
Se toarnă sosul rămas peste tortilla umplută. Se acoperă cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Brânză
Sos
15
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
16
Se presară cu ceapa verde rămasă; se servește cu smântână.
Riesling, Sparkling rosul, și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Brundlmayer Steinmassl Riesling cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.