Enchiladas Cheesy
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Enchiladas Cheesy. Această rețetă servește 4. Acest curs principal are 622 calorii, 45g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Pentru $ 2.46 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, praf de chili, porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Desert Salsa De Căpșuni ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Enchiladas Cheesy, Enchiladas Cheesy, și Enchiladas De Pui Cheesy.
Instrucțiuni
Tăiați puiul în 5 bucăți.
Se pune într-o tigaie mare, se presară cu pudră de chili și se acoperă cu 1/2 cană de apă. Aduceți doar la fierbere, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți timp de 10 minute, până când un termometru introdus în cea mai groasă parte înregistrează 74°.
Transferați puiul pe o tăietură (turnați orice apă rămasă), tăiați sau tăiați în bucăți mici și reveniți la tigaie.
Adăugați fasole, porumb și salsa. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand, pana cand amestecul este fierbinte, aproximativ 5 minute.
Preîncălziți cuptorul la 191°; ceață o tigaie de copt de 9 pe 13 inci cu spray de gătit.
Așezați o tortilla pe o suprafață de lucru; întindeți 1/2 cană de amestec de pui în centru.
Rulați și așezați cusătura în jos în tigaie. Repetați cu tortilele rămase și amestecul de pui. (Dacă ți-a rămas pui, întinde-l deasupra enchiladelor.)
Coaceți timp de 10 minute.
Presărați brânza uniform peste enchiladas; coaceți până când brânza s-a topit și enchiladas sunt fierbinți, cu aproximativ 5 minute mai mult.