Enchilada Torte
Enchilada Torte ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 390 calorii, 16g de proteine, și 20g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12 și costă 1,15 USD pe porție. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți brânzeturi Monterey jack și cheddar, ceapă, ardei gras și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Placinta Enchilada cu sos enchilada de 2 Minute, Tort De Ciocolată, și Tort De Nuci De Mere.
Instrucțiuni
Într-o tigaie, carne de vită măcinată maro până nu mai este roz; scurgeți grăsimea.
Între timp, puneți o tortilla într-un 12-in. caserola rotundă sau pe o foaie mare de copt sau o tigaie pentru pizza.
Strat jumătate din fiecare sos taco, carne de vită, ceapă și brânză cheddar pe tortilla.
Se acoperă cu a doua tortilla și se presează ușor; strat jumătate din fasolea prăjită, măslinele și ardeii iute.
Se acoperă cu a treia tortilla și se acoperă jumătate din fiecare smântână, piper verde și brânză Monterey Jack.
Se acoperă cu a patra tortilla și se acoperă cu sosul taco rămas, carnea de vită, ceapa și brânza cheddar.
Pe a cincea tortilla, strat rămas fasole, măsline și ardei iute.
Pe a șasea tortilla, stratul rămas smântână, piper verde și brânză Monterey Jack.
Se acoperă cu ultima tortilla; se întinde cu sos enchilada.
Coaceți la 350 de ore timp de 1 oră.
Lăsați să stea câteva minute înainte de a tăia în pene.
Presărați cu brânzeturi suplimentare Monterey Jack și cheddar, dacă doriți.