Enchilada consistente cu carne de vită și brânză
Enchiladas consistente cu carne de vită și brânză necesită aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă lacto ovo vegetariană servește 7 și costă 1,04 USD per porție . O porție conține 456 de calorii , 13 g de proteine și 25 g de grăsimi . Funcționează bine ca fel principal mexican. Vă este adus de Taste of Home. 13 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați brânză cheddar, ceapă, sos enchilada și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 52% . Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Enchiladas Verdes (Enchiladas verzi) , Supă copioasă de vită și ciuperci și Tocană de vită sănătoasă și consistentă .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai devine roz; scurgere. Se amestecă fasolea, 2/3 cană sos enchilada și 2 linguri salsa; puse deoparte.
Într-o tigaie mică, încălziți 1/4 inch de ulei. Înmuiați fiecare tortilla în ulei fierbinte timp de 3 secunde pe fiecare parte sau doar până când este moale; se scurge pe prosoape de hârtie.
Acoperiți fiecare tortilla cu 2/3 cană amestec de carne de vită.
Rulați și așezați cu cusătura în jos într-un 11 inchi. x 7 inchi. vas de copt.
Stropiți cu sosul enchilada rămas și salsa.
Se presară cu brânză și măsline.
Coaceți, neacoperit, la 350° timp de 20-25 de minute sau până când se clocotește.