Empanadas De Dovleac Mexican

Empanadas De Dovleac Mexican
Empanadas dovleac Mexican necesită în jurul valorii de 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 12 și costă 77 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 374 calorii. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Mergeți la magazin și ridicați făină, dovleac, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1688 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Dovleac Curry Empanadas, Empanadas De Dovleac La Cuptor, și Empanadas de Flor De Calabaza (Flori de dovleac Empanadas).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Tapetați foile de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Într-un castron mare, bateți făina, 1/3 cană de zahăr și 1 1/2 lingurițe de sare împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Tăiați scurtarea în amestecul de făină până când seamănă cu firimiturile grosiere; amestecați apa, aproximativ 2 linguri la un moment dat, doar până când puteți aduna aluatul împreună. Frământați aluatul de câteva ori în castron, apoi răzuiți-l pe o suprafață făinoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Tăiați aluatul în sferturi și tăiați fiecare sfert în treimi pentru a face 12 porții egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
5
Rulați porțiile în bile. Acoperiți bilele de aluat cu o cârpă și lăsați să se odihnească în timp ce faceți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Se amestecă dovleacul, 2 ouă, 1 cană de zahăr, 1 linguriță de sare, scorțișoară, ghimbir și cuișoare până se omogenizează. Pe o suprafață făinoasă, rulați fiecare bilă de aluat într-un cerc subțire de aproximativ 6 inci; lingură aproximativ 1/3 cană de umplutură în centrul cercului de aluat. Îndoiți aluatul peste umplutură pentru a face o plăcintă în formă de jumătate de lună și sertizați marginile crustei împreună cu o furculiță, lăsând mici linii de furculiță în aluat. Așezați ușor empanadele pe foile de copt pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Ungeți partea superioară a fiecărei plăcinte cu ou bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când umplutura este fierbinte și crustele sunt strălucitoare și rumenite, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegerile mele de top pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Abadia Retuerta Pago Negralada Tempranillo cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 123 de dolari pe sticlă.
Abadia Retuerta Pago Negralada Tempranillo
Abadia Retuerta Pago Negralada Tempranillo
acum Negralada provine dintr-un complot de Tempranillo, cel mai nobil soi de struguri spaniol. Vița de vie este plantată în soluri adânci de pietriș amestecate cu nisip la suprafață și produce vinuri cu un caracter distinctiv ferm, tanic.După ce a îmbătrânit 24 de luni în butoaie noi de stejar francez, vinul și-a dezvoltat acum întregul potențial. Maturitatea sa completă iese în prim plan cu straturi de fructe parfumate de căpșuni, lemn dulce, ierburi și minerale cu taninuri moi și mătăsoase pe palat.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista