Empanadas cu ananas dulci și ușoare

Empanadas dulci și ușoare cu ananas este o rețetă lacto ovo vegetariană cu 18 porții. Pentru 34 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 11 g de grăsimi și un total de 169 de calorii . 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Mergeți la magazin și cumpărați aluat foietaj, ouă, brânză Monterrey Jack și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Funcționează bine ca un aperitiv foarte accesibil. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat european. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 27% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Empanadas dulci și ușoare cu ananas , Empanadas dulci și ușoare cu ananas și Empanadas dulci cu fructe de pădure .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Echipament special: un tăietor rotund de biscuiți de 3 inchi sau o cutie curată cu diametrul de 3 inchi, cu partea superioară îndepărtată
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați o tavă mare de copt cu spray de gătit antiaderent. Desfaceți 1 foaie de aluat foietaj pe suprafața ușor făinată. Folosind un tăietor de biscuiți de 3 inchi sau o cutie de 3 inchi cu diametrul cu vârful îndepărtat, tăiați 9 cercuri de aluat. Repetați cu foaia de foietaj rămasă. Pune o linguriță mică de cajeta în centrul fiecărei runde. Acoperiți fiecare cu o stropire de brânză rasă și 3 sau 4 bucăți de ananas.
Ungeți marginea fiecărui cerc cu amestecul de ouă și închideți fiecare empanada într-o jumătate de lună. Ungeți marginile cu furculița.
Transferați pe tava de copt pregătită și ungeți fiecare empanada cu amestecul de ouă. Strângeți marginile cu furculița.
Transferați empanadas pe foaia de copt pregătită și ungeți-le cu amestecul de ouă.
Stropiți cu zahăr demarara și coaceți până se rumenesc, aproximativ 25 până la 30 de minute.
Transferați empanadas pe un platou de servire și serviți calde.