Emily's Blackberry Cobbler
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când îți poftești mâncare din sud. Încercați să faceți Emily's Blackberry Cobbler acasă. Pentru 28 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 166 de calorii , 3 g de proteine și 5 g de grăsimi . Această rețetă servește 15. Această rețetă de la Allrecipes are 76 de fani. Funcționează cel mai bine ca desert și se face în aproximativ 1 oră . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Mergeți la magazin și luați apă, zahăr, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Rețete similare includ Blackberry Cobbler , Blackberry Cobbler și Blackberry Cobbler fără gluten .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Se amestecă făina, praful de copt și sarea într-un castron.
Crema 1 cana de zahar cu untul inmuiat pana devine usoara si pufoasa.
Amestecați amestecul de făină alternativ cu laptele până nu rămân cocoloașe mari.
Se toarnă într-o tavă de copt de 9 x 13 inci. Aranjați fructele de pădure peste aluat și stropiți cu restul de 1 cană de zahăr.
Deasupra se toarnă apa clocotită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când aluatul s-a întărit și fructele de pădure sunt moi, aproximativ 50 de minute.