Eglefin cu vârf de firimituri
Dacă aveți aproximativ 40 de minute de petrecut în bucătărie, eglefinul cu firimituri ar putea fi o rețetă spectaculoasă , fără lactate și pescatarian de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 208 calorii , 28 g de proteine și 5 g de grăsime fiecare. Pentru 2,76 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de ceapă, crema condensată de supă de creveți, biscuiți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 52% . Încercați codul cu pesmet de pâine , eglefinul cu muștar picant la cuptor și eglefinul în stil mediteranean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați fileurile într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt.
Combinați supa, ceapa și sosul Worcestershire; se toarnă peste pește.
Coaceți, descoperit, la 375° timp de 20 de minute.
Se presară cu firimituri de biscuiți.
Coaceți încă 15 minute sau până când peștele se fulge ușor cu o furculiță.