Easy Icebox Strawberry Shortcake

Easy Icebox Strawberry Shortcake
Easy Icebox Strawberry Shortcake este un vegetarian desert. Această rețetă servește 12. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 385 calorii, 4G de proteine, și 26g de grăsime. 410 persoane au fost impresionate de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, frișcă grea, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Shortcake Ușor De Căpșuni, Shortcake Ușor De Căpșuni, și Shortcake Ușor De Căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați accesoriul pentru TEL și vasul unui mixer în congelator timp de cel puțin 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Puneți deoparte 7 căpșuni mari pentru a fi feliate și stratificate deasupra tortului chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
3
Adăugați căpșunile rămase și sucul de portocale în vasul robotului de bucătărie. Pulsați până când fructele de pădure sunt rupte, dar rămân bucăți mici de fructe de pădure, 10 până la 15 impulsuri scurte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Scoateți accesoriul pentru TEL și vasul mixerului standului din congelator.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Adăugați smântână, zahăr și extract de vanilie și bateți până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
6
Căptușiți fundul tigaiei cu biscuiți graham. Acoperiți cu jumătate din amestecul de căpșuni și o treime din amestecul de cremă. Repet. Stratul superior al biscuiților graham (al treilea strat graham) va fi acoperit doar de frișcă. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider peste noapte. Chiar înainte de a servi felii subțiri căpșuni rezervate și folosiți-le pentru a acoperi suprafața tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți MariBiscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți Mari
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Se servește răcit. Acoperiți și refrigerați resturile până la o zi.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista