O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 73 calorii. Această rețetă servește 45. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de afine, vanilie, gingersnaps și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Berry-Berry Brownie Torte, Dublu Berry Torte, și Berry Cream Torte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Amestecați firimiturile de prăjituri, nucile și untul; apăsați pe partea de jos și pe partea de 1 inch în sus a tigaiei cu formă de arc de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Stropi De Portocale și Maro
Căpșuni La Picior
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
3
Coaceți 5 min.; se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Bateți crema de brânză, zahărul și vanilia cu mixerul până se omogenizează; se întinde pe fundul crustei. Sus cu fructe de padure.