Dulceață de căpșuni și portocale

Dulceață de căpșuni și portocale
Rețeta de Dulceață Creamsicle de căpșuni și portocale poate fi preparată în aproximativ 45 de minute . Această rețetă fără gluten, lacto-ovo-vegetariană și prietenoasă cu dieta Fodmap are 70 de porții și costă 20 de cenți per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0 g de proteine , 0 g de grăsimi și un total de 76 de calorii . O persoană a considerat această rețetă delicioasă și sățioasă. Este un condiment foarte accesibil pentru Ziua Mamei . Mergeți la magazin și cumpărați zahăr, borcane de conserve de jumătate de pint, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este oferită de Allrecipes. Având în vedere toate acestea, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor poate fi îmbunătățit. Încercați Fursecurile Creamsicle , Dulceața Baie Rose și Portocale cu Fructe de pădure roșii, FĂRĂ GĂTIRE, CONGELATOR , și Dulceața de rubarbă și căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați căpșunile, concentratul de suc de portocale și lichiorul de portocale într-o oală de 8-10 litri. Încorporați treptat zahărul în amestec până se dizolvă. Aduceți amestecul la fierbere, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De PortocaleConcentrat De Suc De Portocale
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați pectina, extractul de vanilie și coaja de portocală; aduceți din nou la fierbere și fierbeți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
PectinăPectină
3
Luați de pe foc și îndepărtați spuma folosind o lingură de metal.
4
Sterilizați borcanele și capacele în apă clocotită timp de cel puțin 5 minute. Puneți gemul în borcanele fierbinți și sterilizate, umplându-le până la 0,6 cm de marginea superioară. Treceți un cuțit sau o spatulă subțire în jurul interiorului borcanelor după ce le-ați umplut pentru a îndepărta bulele de aer. Ștergeți marginile borcanelor cu un prosop de hârtie umed pentru a îndepărta orice reziduuri alimentare. Acoperiți cu capace și înșurubați inelele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Așezați un grătar pe fundul unei oale mari și umpleți-l pe jumătate cu apă. Aduceți la fierbere și introduceți borcanele în apa clocotită folosind un suport. Lăsați un spațiu de 5 cm între borcane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Turnați mai multă apă clocotită, dacă este necesar, pentru a aduce nivelul apei la cel puțin 2,5 cm deasupra borcanelor. Aduceți apa la fierbere, acoperiți vasul și procesați timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Scoateți borcanele din oală și așezați-le pe o suprafață acoperită cu o cârpă sau din lemn, la câțiva centimetri distanță, până se răcesc. După ce s-au răcit, apăsați partea de sus a fiecărui capac cu un deget, asigurându-vă că sigiliul este strâns (capacul nu se mișcă deloc în sus sau în jos). Depozitați într-un loc răcoros și întunecat.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții70
Scor De Sănătate0
Revista