Dulce, Sărat, Bomboane Frito
Dulce, sărat, bomboane Frito ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 290 calorii. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Această rețetă este plăcută de 1508 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți unt, chipsuri de ciocolată semi-dulci, opțional: câteva alune și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bomboane Dulci Și Sărate, Crock Pot Bomboane Dulci Sărate, și Cupe De Bomboane Dulci Și Sărate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F și tapetați o tigaie de 13 cm 9 inch cu hârtie pergament sau folie fără lipire (eliberare).
Puneți covrigii în robotul de bucătărie și pulsați pentru a rupe – nu pulverizați.
Adăugați Fritos la procesor și împărțiți-le cu covrigi. Aruncați în tigaie. Desfaceți cupele cu unt de arahide și aruncați-le în amestec. Ar trebui să arate similar cu acesta, ținând cont că acesta este un lot pe jumătate.
Puneți untul într-o cratiță antiaderentă și topiți la foc mediu. Când untul este topit, amestecați zahărul brun. Aduceți amestecul la fierbere completă și fierbeți timp de 1 minut, amestecând o dată sau de două ori.
Se toarnă peste amestecul de Frito și se coace timp de 8 minute.
Scoateți tigaia din cuptor și presărați chipsuri de ciocolată peste bomboane fierbinți. Reveniți la cuptor timp de 1 minut pentru a înmuia chipsurile.
Întindeți chipsurile de ciocolată înmuiate peste bare.Se răcește la temperatura camerei până când simțiți că tigaia este suficient de rece pentru a fi transferată la frigider, apoi se transferă la frigider pentru a seta ciocolata. Când ciocolata este setată, ridicați din tigaie și rupeți bomboanele așa cum ați face caramelul de migdale. Puteți să-l mâncați rece sau să-l lăsați să revină la temperatura camerei. Nu trebuie să fie refrigerat, într-adevăr.