Dulce De Leche budinca

Dulce De Leche budinca
Dulce De Leche budinca este o fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă servește 6. O porție conține 481 calorii, 9g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână lapte condensat, sare, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 238 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Dulce De Leche Budinca de orez, Budincă de pâine cu banane-Dulce de leche, și Budincă de pâine cu dovleac cu Dulce de Leche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați o cutie nedeschisă de 14 uncii de lapte condensat îndulcit într-o cratiță mică. Umpleți cratița cu apă până când ajunge la 3/4 din partea laterală a cutiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Aduceți cratița la fierbere la foc mare, apoi reduceți la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Lăsați să fiarbă cel puțin 3 ore și până la 5 ore, răsturnând cutia la fiecare 30 de minute și adăugând mai multă apă ori de câte ori nivelul scade până la jumătatea drumului de pe părțile laterale ale cutiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Folosind un dispozitiv de ridicare a borcanelor, clești sau mănușă de cuptor rezistentă la căldură, scoateți cutia din apă și lăsați să se răcească la temperatura camerei până când este ușor de manevrat, 30 de minute.Notă: veți avea nevoie de dulce de leche în valoare de două cutii pentru această rețetă, așa că fie folosiți o cratiță suficient de largă pentru a găzdui două cutii cu spațiu, fie păstrați două cratițe mici în același timp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulce De LecheDulce De Leche
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
5
Pentru a face budinca: într-o cratiță medie amestecați energic laptele, smântâna grea, amidonul de porumb, gălbenușurile de ou, zahărul brun și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Gatiti la foc mediu-mare, batand constant, pana se ingroasa, 5-6 minute. (Odată ce puteți ridica telul din budincă și lasă o umbră slabă, este gata; această budincă va părea mult mai groasă decât altele, dar odată ce adăugați sosul se va subția.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Strecurați budinca printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron, presând budinca prin sită cu o spatulă de silicon.
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula De CoptSpatula De Copt
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Bateți dulce de leche direct în baza de budincă fierbinte până se încorporează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulce De LecheDulce De Leche
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Se răcește la temperatura camerei timp de 10 minute. Apăsați un strat de folie de plastic pe suprafața budincii și răciți complet la frigider, 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista