Duck două moduri cu năut Cr Amperpes și compot de fenicul
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați rața în două moduri cu năut Cr Amperpes și compot de fenicul. Această rețetă servește 4 și costă 10,46 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 96G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 899 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Mergeți la magazin și ridicați miere, suc de portocale, vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Crepe cu conținut scăzut de carbohidrați (două moduri!), Carne de porc în trei moduri: cotlet de porc sărat, cârnați de fenicul-Fontina și brânză elvețiană cu slănină și fenicul peste prăjituri cu mămăligă, și Hrișcă Cr Amperpes cu compot de mere.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți o tigaie mare, adâncă, rezistentă la cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați picioarele de rață, cu pielea în jos și gătiți la foc moderat, rotind o dată, până când pielea este rumenită și crocantă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Rață
4
Transferați picioarele de rață pe o farfurie și turnați toată grăsimea, cu excepția a 1 lingură, într-un vas termorezistent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Încălziți tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați feniculul și ceapa tocate grosier și morcovul și gătiți la foc moderat până se înmoaie, 5 minute. Se amestecă cimbru, rozmarin și vin alb și se gătește până aproape se evaporă, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Grăsime De Porc înapoi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
7
Întoarceți picioarele de rață în tigaie, cu pielea în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați sucul de portocale, jumătate din coaja de portocală și bulionul de pui și dați la fiert. Acoperiți bine tigaia, transferați-o la cuptor și coaceți timp de aproximativ 1 1/2 ore sau până când rața este foarte fragedă și lichidul s-a redus la jumătate.
Transferați picioarele de rață pe o suprafață de lucru și lăsați să se răcească ușor. Ridicați temperatura cuptorului la 40
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Se strecoară sosul printr-o sită fină într-o cratiță mică, apăsând pe solide. Îndepărtați grăsimea din sos. Aruncați pielea de rață și tocați grosolan carnea. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Rață întreagă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
11
Încălziți uleiul de măsline în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
12
Adăugați ceapa feliată, acoperiți și gătiți la foc moderat până se înmoaie, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
13
Adăugați feniculul feliat, apa și coaja de portocală rasă rămasă și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și gătiți, amestecând, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 15 minute.
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
14
Adăugați Pernodul și gătiți descoperit până se evaporă tot lichidul. Se amestecă frunzele de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Pernod
15
Periați ușor o foaie de copt cu o parte din grăsimea rezervată de rață. Aranjați 8 CRPE de naut pe o suprafață de lucru. Puneți carnea de picior de rață înăbușită pe CRPE și pliați fiecare în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Picior De Rață
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
16
Transferați crpurile umplute cu rață pe foaia de copt, periați ușor cu grăsime de rață și acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați
17
Într-o mașină de tocat condimente, lucrați semințele de fenicul, coriandru și chimen doar până când sunt măcinate grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
18
Transferați într-un castron mic și adăugați mierea și cayenne. Puneți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc moderat. Condimentați sânii de rață cu sare și piper și adăugați-i în tigaie, cu pielea în jos. Gatiti, Lingand grasimea topita pe masura ce se acumuleaza, pana cand pielea este profund aurie si crocanta, aproximativ 10 minute. Întoarceți sânii de rață și periați generos cu mierea. Prăjiți în treimea superioară a cuptorului timp de 4 minute, sau până când este mediu rar și pielea este lăcuită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Piept De Rață
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
19
Transferați pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 5 minute, apoi tăiați subțire sânii. Se amestecă 1 lingură de sucuri de tigaie caramelizate în sosul rezervat și se reîncălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Creveți Sotați, Decojiți
20
Încălziți crpele de rață în cuptor și reîncălziți compotul de fenicul. Setați 2 CRPE de rață pe fiecare dintre cele 4 farfurii mari și acoperiți cu un piept de rață feliat. Lingurați compotul de fenicul alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Rață
Compot
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
21
Stropiți sosul peste sânii de rață și serviți imediat.
Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă
Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Les Hauts de Lagarde Bordeaux Blanc cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.