Duck a L ' Orange

Duck a L ' Orange
Duck a L ' Orange ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 407 calorii. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 3 și costă $1.44 pe portie. Un amestec de ulei de măsline, oțet de vin, bulion de pui degresat cu grăsimi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Rață L ' Orange, Duck a L ' Orange, și Duck a L ' Orange pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă ulei de măsline într - o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați sânii de rață și gătiți, întorcându-vă o dată, până când se rumenesc bine la exterior și abia roz în centrul celei mai groase părți (tăiate pentru a testa), 12 până la 15 minute în total. Cu clești, transferați rața pe o farfurie cu margini și acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Adăugați ceapa în tigaie și amestecați des până se limpezește, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați suc de portocale, bulion, marmeladă, suc de lămâie, oțet și felii de portocale; se fierbe, amestecând ocazional, până când amestecul s-a îngroșat și se reduce la jumătate, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MarmeladăMarmeladă
OțetOțet
BulionBulion
5
Între timp, într-o tigaie de 1 până la 2 litri la foc mare, aduceți 1 1/4 căni de apă la fierbere. Se amestecă cuscusul, se acoperă și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Lăsați să stea 5 minute.
7
Trageți rața în bucăți lungi de 2 inci sau tăiați-o în bucăți de 2 inci sau felii groase de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
8
Adăugați în sosul de portocale împreună cu sucurile acumulate și măslinele; se amestecă până când amestecul este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MăslineMăsline
PortocaliuPortocaliu
SosSos
9
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
10
Pufați ușor cuscusul cu o furculiță. Lingurați pe farfurii și acoperiți în mod egal cu rață și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
SosSos
Rață întreagăRață întreagă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista