Dressing cu brânză albastră
Dressingul cu brânză albastră ar putea fi doar rețeta vegetariană fără gluten și lacto ovo pe care ați căutat-o. Această rețetă face 16 porții cu 188 de calorii, 2 g de proteine și 19 g de grăsime fiecare. Pentru 31 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca aperitiv și se face în aproximativ 5 minute. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână pudră de ceapă, maioneză, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 11%, ceea ce nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Blue Cheese Dressing, The Best Blue Cheese Dressing și Blue Cheese Dressing.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați primele șapte ingrediente. Se amestecă brânza albastră. Acoperiți și lăsați la rece cel puțin 2 ore. A se păstra la frigider.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Famille Vincent Cremant de Bourgogne. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Famile Vincent Cremant de Bourgogne]()
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Din strugurii Chardonnay, acest sclipitor aliează prospețimea, corpul și netezimea. Cremant Brut este uscat și oferă bule fine (1,5 Milioane/30 de minute – noi le-am numărat, dar nu trebuie să mă credeți pentru asta!), note de flori la nas, crocante și fructate la gust. Este un clasic excelent pentru toate ocaziile festive.