Dovlecei de vară la grătar cu ceapă roșie

Dovlecei de vară la grătar cu ceapă roșie
Squash de vară la grătar cu ceapă roșie ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 4 și costă 58 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 84 calorii. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, dovlecei de vară, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Dovlecei de vară la grătar cu ceapă roșie, Dovlecei de vară la cuptor și ceapă cu brânză de capră, și Halibut Cu Ceapa De Primavara Si Suc De Fructe De Vara Saut 4.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mare, amestecați uleiul, sarea condimentată și chimenul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați ceapă; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Când grătarul este încălzit, cu lingura cu fante, puneți ceapa în coșul de grătar (grătar "wok"); rezervați amestecul de ulei în castron pentru a acoperi dovleceii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
4
Așezați coșul pe grătarul cu gaz la foc mediu sau pe grătarul cu cărbune peste cărbuni medii. Gatiti 10 minute, întorcând coșul ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Între timp, adăugați squash de vară la amestecul de ulei rezervat în castron; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Squash De VarăSquash De Vară
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Așezați dovleceii în coș cu ceapă; gatiti 5-7 minute mai mult, întorcând coșul ocazional, până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista