Dovlecei de ghindă prăjită și piure de usturoi
Squash de ghindă prăjită și Mash de usturoi ia în jur 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 207 calorii. Pentru 73 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 6. Un amestec de praz, unt, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 335 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 44%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Dovlecei de ghindă prăjită și piure de usturoi, Dovleac De Ghindă Și Strudel De Usturoi Prăjit, și Dovleac De Ghindă Cu Cremă De Usturoi Prăjită.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Așezați dovleceii, tăiați părțile în jos, într-un vas de copt din sticlă.
Așezați vasul de copt în cuptor și turnați suficientă apă în foaia de copt pentru a umple la jumătatea părților laterale (acest lucru va ajuta la aburirea dovlecelului, astfel încât să nu se usuce, făcând carnea mai ușor de zdrobit).
Așezați usturoiul învelit în folie direct pe un suport pentru cuptor. Prăjiți usturoiul și dovleceii până când sunt foarte fragede, aproximativ 1 oră. Se răcește ușor.
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie grea, mică, la foc mediu-mare.
Se adaugă prazul și mărul și se sotează până se înmoaie crocant, aproximativ 6 minute. Condimentează cu sare, după gust.
Scoateți carnea de dovleac răcită de ghindă într-un castron mare. Folosind un tocător de cartofi, zdrobiți carnea până se omogenizează. Desfaceți usturoiul și strângeți carnea de usturoi prăjită în piureul de dovlecei.
Adăugați restul de 6 linguri de unt și piure. Se amestecă cimbrul și se condimentează cu sare, după gust.
Așezați piureul în vasul de servire și acoperiți cu sote de mere și praz.