Dovlecei cu cârnați
Dovlecei cu cârnați se prepară aproximativ o oră de la început până la sfârșit. Această rețetă este pentru 2 persoane. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primală și דל פחמימות,ă are 780 de calorii , 38 g de proteine și 60 g de grăsimi per porție. Pentru 3,62 USD per porție , această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, cârnați măcinați, ulei de măsline și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Această rețetă este apreciată de 7 gurmanzi și bucătari. Vă este oferită de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 78% , ceea ce este solid. Rețete similare includ Crostini sărați cu Radicchio și Prosciutto cu Sapa dulce-siropată , Salată de avocado și roșii cu creveți la grătar și Felii de cartofi cu brânză baby Brie .
Instrucțiuni
Într-o tigaie, gătiți cârnații până când nu mai sunt roz; scurgeți-i.
Scoateți cârnatul și puneți-l deoparte. În aceeași tigaie, sotați ceapa, ardeiul verde și usturoiul în ulei și unt până se înmoaie. Adăugați cârnatul, parmezanul și 1/2 cană de sos de spaghete.
Așezați jumătățile de dovlecel cu partea tăiată în sus într-o tavă de copt pătrată de 20 cm, unsă cu ulei.
Ungeți cu amestecul de cârnați. Acoperiți și coaceți la 175°C timp de 35-40 de minute sau până când se înmoaie. Presărați brânză și sosul de spaghete rămas.
Coaceți, fără capac, timp de 5 minute sau până când brânza se topește.