Nevoie de un sos fără gluten și primar? Sosul de salvie de dovleac ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $ 6.4 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 1652 calorii, 55g de proteine, și 149g de grăsime fiecare. Un amestec de sare și piper kosher, dovleac, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați NoCal afumat curcan prăjit cu dovleac salvie sos, Parmezan-curcan prăjit de salvie cu sos de salvie, și Sage și unt brun caramelizat pe biscuiți de dovleac și salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare la foc mediu se adaugă slănina. Gatiti 5 minute pana cand slanina incepe sa se rumeneasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ceapa, usturoiul, 3 frunze de salvie sfâșiate și dovleacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin
Dovleac
Usturoi
Ceapă
3
Se sotează până se caramelizează ceapa, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
4
Se toarnă bulionul de pui în tigaie pentru a degrada și se fierbe până când dovleacul este complet moale, aproximativ 10 până la 12 minute. Odată ce dovleacul este fraged, turnați șuvița prin strecurătoare cu plasă fină, într-un bol. Apăsați solidele cu o lingură pentru a extrage tot lichidul și pulpa posibilă. Întoarceți șuvița în oală și continuați să fierbeți și reduceți la jumătate, aproximativ 15 minute. Condimentează cu sare și piper, după gust și adaugă restul de 3 frunze întregi de salvie proaspete. Se amestecă untul și, odată combinat, se toarnă sosul într-un bol sau ulcior de servire.