Dovleac de nucă răspândit cu Pepitas

Dovleac de nucă răspândit cu Pepitas
Nevoie de o condiment fără gluten și vegan? Butternut Squash răspândit cu Pepitas ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 17 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 17 cenți pe porție. Este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână piper, sare, sâmburi de dovleac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Salată de Quinoa cu dovlecei, afine uscate și Pepitas, Dovleac de nucă și Tahini răspândit, și Dovlecei de nucă răspândiți pe crutoane de brânză.

Instrucțiuni

1
Așezați dovlecelul într-o cratiță medie; acoperiți cu apă la 2 inci deasupra dovlecelului. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și gătiți 15 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Scurgere.
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați ceapa în tigaie; saut 4 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați salvie și următoarele 4 ingrediente (prin piper roșu); saut 2 minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
6
Așezați dovleceii, amestecul de ceapă și roșiile uscate la soare într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Lingură într-un castron mediu; se presară cu sâmburi de dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista