Dovleac Cheesecake II

Pumpkin Cheesecake II este un vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție conține 264 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 86 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. Un amestec de cremă de brânză, extract de vanillan, cruste de cracare graham și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați California Pizza Kitchen Pumpkin Cheesecake – acesta este un cheesecake perfect pentru sărbătorile de toamnă, cheesecake-ul lor nu mai este un secret, Cookie-uri cu ciocolată de dovleac și Brownies cu cheesecake cu condimente de dovleac, și Dovleac Cheesecake pâine prăjită franceză roll up - uri cu dovleac condiment scufundare sos #SundaySupper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C.)
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul până se omogenizează. Se amestecă în smântână, vanilie și condimente. Bateți ouăle, pe rând. Amestecați piureul de dovleac până nu rămân dungi.
Se toarnă umplutura în 2 cruste.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute sau până când umplerea este setată. Se lasă să se răcească, apoi se dă la frigider cu cel puțin 4 ore înainte de servire.