Divan de pui cu sparanghel
Ai nevoie de un fel principal fără gluten ? Divanul cu pui și sparanghel ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 33 g de proteine , 32 g de grăsimi și un total de 486 de calorii . Această rețetă este pentru 4 persoane și costă 2,91 USD per porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Această rețetă de la Taste of Home necesită jumătăți de piept de pui, supă cremă de pui condensată, frișcă groasă, ceapă și țelină. De la preparare până la servire, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Cu un scor de 65% , acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Salata de sparanghel, ceapă roșie și Asiago , Friptura de vită Entrecote cu sparanghel și Supă aromatică de sparanghel cu caviar .
Instrucțiuni
Într-o tigaie, puneți puiul, ceapa, țelina, acoperiți cu apă și adăugați sare. Aduceți la fierbere; reduceți focul și fierbeți la foc mic până când puiul este fraged.
Scurgeți și aruncați lichidul.
Combinați ceapa tocată, 1/3 cană de parmezan și supa.
Întindeți jumătate din amestec pe fundul unei tăvi de copt de 33 cm x 23 cm. Așezați deasupra sparanghelul, apoi puiul și restul de supă.
Coaceți la 175°C, acoperit, timp de 25 de minute sau până se încălzește complet.
Combinați smântâna și maioneza.
Presărați parmezanul rămas deasupra. Rumeniți ușor sub grill.