Dippers de ceapă prăjită cu Ketchup Balsamic

Dippers de ceapă prăjită cu Ketchup Balsamic
Nevoie de o farfurie vegană? Dippers de ceapă prăjită cu Ketchup Balsamic ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 120g de grăsime, și un total de 1215 calorii. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Un amestec de sare, piper cayenne, ceapă jumbo, cum ar fi vidalia, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ketchup Balsamic, Cum Să-Ți Faci Propriul Ketchup Balsamic, și Burgeri de Buffalo parmezan cu Ketchup Balsamic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti usturoiul in ulei intr - o cratita grea de 2 pana la 3 litri la foc mediu, amestecand, pana devine auriu, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se adaugă oțet și se fierbe la foc mediu până se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
3
Se amestecă ketchup, zahăr, muștar, cuișoare, ienibahar, cayenne (dacă se folosește) și sare și se fierbe, apoi se reduce focul și se fierbe, amestecând ocazional, 5 minute, până când este gros și bine amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IenibaharIenibahar
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
MuștarMuștar
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
ZahărZahăr
SareSare
4
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Se încălzește cuptorul la 200 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți împreună făina, sifonul și sarea într-un castron până se omogenizează. Tăiați ambele capete de ceapă și apoi curățați-o. Înjumătățiți ceapa pe lungime, apoi tăiați-o pe lungime în pene de 3/4 inci lățime. Separați pene în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Încălziți uleiul de 2 inci într - o oală grea de 4 până la 5 litri la foc mediu până când se înregistrează 365 F pe termometru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Lucrând în loturi de aproximativ 8, aruncați pene de ceapă în aluat până când sunt acoperite. Ridicați bucățile de ceapă din aluat pe rând, lăsând excesul de aluat să se scurgă și transferați cu grijă în ulei fierbinte. Se prăjesc dippers de ceapă, întorcându-se cu o lingură cu fante, până devin aurii, aproximativ 2 minute, apoi se transferă cu lingura cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. (Ulei de retur la 365 cm. f între loturi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Presărați dippers cu sare în timp ce este încă fierbinte și păstrați cald pe o foaie de copt cu margini în cuptor până când toate ceapa au fost prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
1
* Ketchup-ul balsamic se menține răcit într-un recipient etanș la nesfârșit. Poate fi folosit în locul ketchup-ului obișnuit.* La fel ca toate alimentele prăjite, ceapa este cea mai bună atunci când este consumată la scurt timp după prăjire, dar resturile pot fi răcite complet, apoi aranjate într-un singur strat în tigăi de unică folosință căptușite cu mai multe straturi de prosoape de hârtie și acoperite lejer cu folie. Se răcește peste noapte, apoi se aranjează dippers în straturi simple pe foi mari de copt și se coace într-un cuptor de 350 F până când este fierbinte și crocant, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista