Dip De Mere Cu Nuci
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și lacto ovo vegetarian rețete în cutia de rețete, Dip de mere cu nuci ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 16 și costă 44 de cenți pe porție. O porție conține 152 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Dacă aveți la îndemână nuci pecan, extract de vanillan, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este perfect pentru Super Bowl. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 16%. Rețete similare sunt Dip De Mere Cu Caramel De Nuci, Salată De Mere Cu Nuci, și Crisp De Mere Cu Nuci.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bateți crema de brânză, zaharurile și vanilia până se omogenizează.Se amestecă nucile pecan.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Bodegas Naveran Dama Cava. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Bodegas Naveran Dama Cava]()
Bodegas Naveran Dama Cava
Una dintre puținele Cavas de epocă fabricate în Spania. Dama este corpolent, dar luminos și clar. Proprietatea Naver 9n produce Cavas de înaltă calitate din 1901. Toate Cavas făcute aici sunt din podgorii deținute și controlate de moșie. Dama este fermentată în sticlă (a la M samporthode champenoise) și îmbătrânită în drojdie timp de 24 de luni.Caves Naveran este un producător premium de Cava care folosește struguri cultivați în proprietate. Naveran Dama este o capodoperă Cava, o combinație de Chardonnay, care conferă vinului corp și volum, și Parellada, care conferă un caracter zest, luminos, care trece prin rotunjimea untoasă a Chardonnay-ului. Iubitorii de șampanie se vor bucura de acest "Fizz al fermierului" mediteranean cu stridii, ton crud și sushi. Aciditatea sa proaspătă complimentează și deserturile cu fructe, în special piersicile și portocalele feliate.