Dip De Legume Cu Plante Proaspete

Dip De Legume Cu Plante Proaspete
Proaspete plante vegetale Dip este un vegetarian hor d ' oeuvre. O porție conține 46 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 32. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de oregano, ceapă verde, ridichi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru Super Bowl. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Dip De Legume Cu Plante Proaspete, Usturoi Ierburi Veggie Dip, și Ultimate Herb și Veggie Dip.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați crema de brânză întinsă, arpagic, oregano, cimbru, piper roșu și sare până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză RăspândităCremă De Brânză Răspândită
Ardei RoșuArdei Roșu
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
ArpagicArpagic
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Răspândiți în cerc de 10 inci pe placa de servire de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe Suplimentare De Floarea-soareluiBoabe Suplimentare De Floarea-soarelui
3
Strat de amestec de brânză cu morcov, ceapă și ridichi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RidicheRidiche
MorcovMorcov
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
4
Serviți cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare

Echipamente

DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții32
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista